Basketweave

Wallflower Luchtverfrisser
€ 19,95
Beschikbaar
Item No
21759110
Wallflower Luchtverfrisser
Accentueer gemakkelijk je decor met een eenvoudig wit basketweave-ontwerp. Combineer met je favoriete, apart verkrijgbare geurnavulling voor een geur die je weken en weken welkom heet.
Elke Wallflowers-stekker heeft een ingebouwd veiligheidsmechanisme dat de stekker automatisch uitschakelt en deactiveert als deze oververhit raakt. Als dit gebeurt, neem dan contact op met de klantenservice van Bath & Body Works. Stekkers dienen minimaal 2 jaar mee te gaan. De Type C stekker is volledig compatibel met Nederlandse stopcontacten.
3 Tips om Veilig te Genieten van Onze Wallflowers! Draai om te beginnen naar rechts (met de klok mee) om de dop van de vulling los te maken en draai naar links (tegen de klok in) om deze aan de stekker te bevestigen. Bewaar je plug en geurnavulling altijd rechtop. Omdat Wallflowers navullingen geuroliën bevatten die afgewerkte oppervlakken en sommige kunststoffen kunnen beschadigen, dien je altijd 3 cm ruimte boven je stekker houden om schade aan de omliggende oppervlakken te voorkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Basketweave Wallflower Luchtverfrisser
Uw waardering