HOE MELD IK ME AAN OM AANBIEDINGEN PER E-MAIL TE ONTVANGEN?

Aanmelden voor onze e-maillijst is eenvoudig! Ga naar Mijn Account op Bath & Body Works NL, ga naar Nieuwsbriefabonnement en vink de vakjes aan om nieuwsbrieven te ontvangen. Als u nog geen account heeft, maak er dan gerust een aan.

Het kan een paar dagen of weken duren voordat u uw eerste aanbieding ontvangt, aangezien aanbiedingen niet altijd beschikbaar zijn. Zodra u e-mails van ons begint te ontvangen, bent u binnen!

HOE KAN IK WORDEN TOEGEVOEGD AAN UW MAILINGLIJST?

We richten ons erop met u in contact te blijven via onze digitale kanalen. Volg ons op Facebook en Instagram en vergeet u niet in te schrijven om onze e-mails te ontvangen.

HOE KAN IK ME AFMELDEN VOOR UW MAILINGLIJST?

Het spijt ons dat u ons verlaat! Om u van onze mailinglijst uit te schrijven, selecteert u "Uitschrijven", welke u onderaan de e-mails die u van ons hebt ontvangen kunt vinden. Of als u zich heeft aangemeld voor een account: ga naar Mijn Account, ga naar Nieuwsbriefabonnementen en pas uw abonnementsvoorkeuren aan.

De door u verstrekte informatie wordt onmiddellijk van onze klantenlijst verwijderd. Gebruik in de tussentijd geen kortingsbonnen die u wellicht per post ontving aangezien dit ertoe zal leiden dat deze wijzigingen niet van kracht worden. Onze excuses voor het ongemak dat door deze mailingen wordt veroorzaakt.

HOE HOUD IK MIJN PERSOONLIJKE GEGEVENS VEILIG?

In de wereld van vandaag komen inbreuken op de gegevensbeveiliging helaas maar al te vaak voor. Bath & Body Works NL geeft om u en uw veiligheid. Om uw persoonlijke informatie beter te beschermen, raden we u aan om uw wachtwoorden voor al uw online accounts regelmatig te wijzigen, inclusief dat voor BathandBodyWorks.nl.

Hier enkele tips van security experts voor het veilig houden van uw informatie:

  • Wijzig uw wachtwoord regelmatig.
  • Vermijd hergebruik van hetzelfde wachtwoord voor meerdere websites - dit is vooral belangrijk voor websites waar uw creditcard, financiële of gezondheidsinformatie wellicht wordt opgeslagen.
  • Gebruik complexe tekens (inclusief letters, cijfers en speciale tekens).
  • Gebruik geen makkelijke woorden uit het woordenboek.
  • Zorg ervoor dat uw wachtwoord niet hetzelfde is als uw gebruikersnaam.
  • Wees altijd sceptisch over elk bedrijf dat per e-mail om gevoelige informatie vraagt. Bath & Body Works NL zal nooit via e-mail om uw wachtwoord of bankrekening- / creditcardgegevens vragen.

WAT MOET IK DOEN ALS IK MIJN WACHTWOORD BEN VERGETEN?

Als u uw wachtwoord niet meer weet, bezoek dan onze klantenloginpagina en klik op de link "Wachtwoord Vergeten" om het opnieuw in te stellen. We sturen dan een link naar uw e-mailadres waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Als u de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op zodat we u kunnen helpen.

HOE KAN IK MIJN WACHTWOORD OPNIEUW INSTELLEN?

Klik op de onderstaande link om je wachtwoord te wijzigen.

Wachtwoord Vergeten

HOW UPDATE IK MIJN POSTADRES?

Uw postadres updaten is eenvoudig! Log in op "Mijn account" en kies voor "Update mijn adres".

GRATIS VERZENDING VANAF € 39

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE E-MAILS EN ONTVANG 10% KORTING

Schrijf je in voor onze e-mails en ontvang 10% korting op je volgende online bestelling! Zo ben je als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen en het laatste nieuws van Bath & Body Works. Alleen geldig op online aankopen. Geldig bij een minimale besteding van € 30,- exclusief verzendkosten.

BATH & BODY | 2 + 1 GRATIS MIX & MATCH

2 + 1 GRATIS (3 producten in winkelmandje). Beperkte looptijd. Zolang de voorraad strekt. Aanbod niet compatibel met andere aanbiedingen, afgeprijsde artikelen of lopende acties. Onderhevig aan tussentijdse wijzigingen of stopzetten actie. Laagstgeprijsde item gratis. De prijs van de gratis items worden prorata als korting verrekend over alle items.

HANDZEPEN | 2 VOOR € 15 MIX & MATCH

Koop 2 Handzepen voor €15! Beperkte looptijd. Zolang de voorraad strekt. Aanbod niet compatibel met andere aanbiedingen, afgeprijsde artikelen of lopende acties. Onderhevig aan tussentijdse wijzigingen of stopzetten actie.

ALLE REINIGENDE HAND GEL 3 VOOR € 10 MIX & MATCH!

Beperkte looptijd. Zolang de voorraad strekt. Aanbod niet compatibel met andere aanbiedingen, afgeprijsde artikelen of lopende acties. Onderhevig aan tussentijdse wijzigingen of stopzetten actie.