BATH & BODY WORKS ALGEMEEN

 

Waarom is het product dat ik op de Amerikaanse website zie niet hetzelfde als het product op de Nederlandse website?

Alle Bath & Body Works-producten die op deze website en in onze officiële winkels worden verkocht, zijn ontworpen en geproduceerd in de VS. Er kunnen verschillen zijn met betrekking tot wanneer artikelen beschikbaar zijn als gevolg van transittijden van onze leveranciers, meestal met een korte vertraging naar onze franchisepartners buiten de VS en Canada. Lokale regelgeving of seizoensgebondenheid kan verhinderen dat bepaalde artikelen in een bepaald land worden verkocht.

 

Zijn artikelen die op uw website worden verkocht authentiek?

Ja. Bath & Body Works Nederland verkoopt alleen authentieke producten van dezelfde leveranciers als de in de VS gevestigde Bath & Body Works-winkels. Er kunnen kleine verschillen zijn in de productetikettering, zoals vereist door de lokale wetgeving. Als u een vraag heeft over een artikel, neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk de volledige lijst met onze wereldwijde locaties.

 

Wat is uw beleid met betrekking tot dierproeven?

Bath & Body Works test geen van onze producten, formuleringen of ingrediënten op dieren. Nooit. Al onze producten voor persoonlijke verzorging worden geproduceerd in Noord-Amerika, Europa en Zuid-Korea.

 

Wat is de houdbaarheid van BBW-producten?

Tenzij het product een specifieke vervaldatum heeft, is de houdbaarheid van het product 2-3 jaar.

 • Producten met een houdbaarheidsdatum bevatten meestal een actief ingrediënt (zoals SPF) dat vervalt vóór onze normale houdbaarheid van 2-3 jaar.
 • Producten zoals Wallflower Bulbs, Scent Portable Navullingen hebben geen houdbaarheid van 3 jaar. Ze blijven geurig zolang ze ongeopend zijn.
 • Producten dienen op een koele (25c) / droge plaats te worden bewaard met minimale blootstelling aan direct licht om de houdbaarheid van het product te optimaliseren.

 

Hoe weet ik wanneer een product verlopen is?

Omdat combinaties van ingrediënten in de loop van de tijd met verschillende snelheden worden afgebroken, variëren de houdbaarheidsdata van product tot product. Hier volgen enkele vuistregels:

 • Verzegelde containers moeten gedurende drie jaar na de fabricagedatum vers blijven.
 • Huidverzorgingsproducten in geopende verpakkingen moeten tot twee jaar effectief zijn. Na twee jaar? Het is het beste om ze weg te gooien en opnieuw te kopen!
 • Behoud de levensduur van uw product door het op een koele plaats te bewaren (ongeveer 10 graden lager dan de normale kamertemperatuur).
 • Verlopen lichaamsverzorgingsproducten beschadigen de huid niet, maar zullen na verloop van tijd minder effectief zijn. Verouderde ingrediënten zullen uw huid niet zo grondig voeden en hydrateren als verse ingrediënten.

 

Wat is het verschil tussen White Barn en Bath & Body Works Huisgeuren?

Van 's werelds beste 3-Wick kaarsen tot Wallflowers die altijd aan zijn en meer - we hebben zoveel manieren om uw huis (en hart) te vullen met heerlijke geuren. Onze White Barn Kaarsen-collectie was een van onze eerste huisgeurcollecties en is sinds de oprichting in 1998 een favoriet.

Onze White Barn Kaarsen-collectie biedt verfijnde geuren, meer neutrale waskleuren en tijdloze decoropties voor elke kamer van uw huis.

Onze Bath & Body Works-collectie bevat de geuren, kleuren en de essentie van de seizoenen en belichaamt je favoriete ervaringen het hele jaar door in leuke, seizoensgebonden, levendige kleuren en ontwerpen.

 

Bieden jullie geurmonsters aan?

We hebben niet de mogelijkheid om monsters te sturen. Als u voordat u iets koopt het wilt uitproberen, dan kunt u erop rekenen dat de meeste van onze online selecties binnenkort in onze winkels in spe in Nederland verkrijgbaar zullen zijn!

 

VERPAKKING

Bepaalde collecties en producten zijn nu gemaakt met Post-Consumer Recycled (PCR) materialen, waaronder Aromatherapy, Bath & Body, Men's, Mini's, Schuimende Handzeep, Gel Handzeep, Luxe Handzeep en Reinigende Hand Cleansers. Andere producten zullen in de toekomst ook worden gemaakt met PCR-verpakkingen.

 

Wat is post-consumer gerecycled materiaal?

Dit zijn materialen die van stortplaatsen zijn afgevoerd, in plaats alleen nieuw plastic te gebruiken om de verpakking te maken.

 

Hoe weet ik of een fles met PCR is gemaakt?

De meeste flessen die met PCR zijn gemaakt, hebben een pictogram op het achteretiket en de tekst "Made With XX% Recycled Plastic". 

 

Verandert PCR de kleur van de verpakking?

Bepaalde items die momenteel in een doorzichtige PCR-verpakking worden geleverd, kunnen nu iets verkleurd lijken. De kleur varieert en kan grijs, geel of bruin lijken. De kleur zit alleen op de verpakking en heeft geen invloed op de formule of geur van het product zelf. Ook bij gekleurde zeepverpakkingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen.

 

Heeft de verkleuring van de PCR-verpakking invloed op de productformule of geurkwaliteit?

Nee, de enige impact is de kleuring van de buitenkant van de plastic verpakkingen. De productformules en geuren zijn hetzelfde.

 

PRODUCT REVIEWS

 

Wie mag een product review schrijven?

Iedereen die ervaring heeft met onze producten en deze met andere klanten wil delen, kan een review plaatsen.

 

Hoe schrijf ik een review?

 • Zoek het product waar je een review over wil schrijven en open de productpagina.
 • Klik rechtsboven op de productpagina op ‘Schrijf een review’ of ‘Schrijf de eerste review over dit product’.
 • Als je met je cursor over de sterren beweegt, zie je het aantal sterren dat geel wordt. Klik op het sterpictogram dat overeenkomt met jouw ervaring.
 • Voeg een naam, samenvatting van je review (of titel) en je motivatie toe voor het geven van deze review score.
 • Klik op 'Review versturen’.
 • Uw review wordt nu ter beoordeling naar het Bath & Body Works-team gestuurd.
 • Wanneer uw review is goedgekeurd, wordt deze zichtbaar in het review gedeelte van de productpagina om zo andere klanten te kunnen helpen!

 

Wanneer wordt mijn review geaccepteerd?

We horen graag wat je van onze producten vindt. Bovendien help je ook andere klanten met hun toekomstige aankopen door een review te schrijven. Om deze reviews zo relevant mogelijk te maken, accepteren we alleen reviews die zijn gebaseerd op de productervaring zelf. Als je feedback over het aankoopproces met ons wil delen of als je niet-product gerelateerde feedback voor ons hebt, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. We helpen je graag!

Wallflower Gebruikstips

Leer hoe u het meeste uit uw Bath & Body Works Wallflowers haalt door onze aanbevolen tips voor veiligheid en productgebruik te volgen!

 • Draai om te beginnen naar rechts (met de klok mee) om de dop van de navulling los te maken en draai naar links (tegen de klok in) om deze aan de stekker te bevestigen.
 • Bewaar uw stekker en geurnavulling altijd rechtop. Met onze roterende stekker kunt u een verticaal of horizontaal stopcontact gebruiken!
 • Hoewel ze grondig zijn getest en volkomen veilig in gebruik, bevatten de Wallflowers navullingen geuroliën die afgewerkte oppervlakken en sommige kunststoffen kunnen beschadigen. Houd daarom altijd een ruimte van 30 cm boven uw stekker om schade aan omliggende oppervlakken te voorkomen. Als er olie is gemorst, ruim deze dan onmiddellijk op.
 • Elke stekker heeft een ingebouwd veiligheidsmechanisme dat de stekker automatisch uitschakelt als deze oververhit raakt. In het zeldzame geval dat dit gebeurt, log dan in op 'Mijn Account', selecteer en upload een foto van het beschadigde item.

Hoe draai ik mijn Wallflower Refill cap eraf?

Het openen van de Wallflower-navulling kan wat stroef gaan omdat de dop in de tegenovergestelde richting draait (omgekeerde schroefdraad) dan normaal is wanneer een container geopend wordt.

Waarom hebben Wallflowers een omgekeerde schroefdraad? 

De omgekeerde schroefdraad wordt gebruikt om veiligheidsredenen. Toen Wallflowers voor het eerst werden gelanceerd (bijna 20 jaar geleden), waren vloeibare plug-in producten erg nieuw. Men maakte zich zorgen dat het apparaat kon worden misbruikt door het in producten te draaien die hiervoor niet waren ontworpen (noch op veiligheid waren getest) met de Wallflower stekkers, dus de omgekeerde schroefdraad werd gebruikt om het risico dat de stekker kan worden misbruikt te minimaliseren en maakt sindsdien deel uit van het Wallflower ontwerp.

Welk voltage wordt aanbevolen voor Wallflower-stekkers?

De aanbevolen spanning voor Wallflower Stekkers is 120 volt.

Zijn Bath & Body Works kaarsen veilig?

Onze kaarsen zijn veilig wanneer ze worden gebruikt zoals aangegeven op het etiket. Ze ondergaan uitgebreide kwaliteits- en veiligheidstests onder strenge brand- en gebruiksomstandigheden en voldoen aan of overtreffen alle toepasselijke industriële en overheidsnormen voor veiligheid en prestaties. Naast de constructie van de kaars zelf, kunnen vele factoren van invloed zijn op de prestaties, zoals tocht in de kamer, vuil dat zich mogelijk heeft opgehoopt in het smeltbad van de was, de lengte van de kous en het correct trimmen voor het branden.

Waar zijn uw kaarsen van gemaakt?

Bath & Body Works biedt momenteel twee verschillende wasformules voor onze kaarsen. De belangrijkste ingrediënten voor alle formules zijn plantaardige was, paraffinewas en soja. Onze Signature Collectie-kaarsen worden beschouwd als kaarsen van plantaardige was. Hoewel soja een ingrediënt is, worden onze kaarsen niet als sojakaarsen beschouwd.

 

Wat maakt uw kaarsen met hoge intensiteit anders?

Onze High Intensity Kaarsen bevatten nog meer geur! Als u op zoek bent naar een sterkere, meer geurige keuze, dan zijn onze High Intensity Kaarsen wel iets voor jou.

 

Waarom blijft er was achter op de bodem van mijn kaars?

Voor uw veiligheid zijn onze kaarsen ontworpen om tot 1,5 cm was achter te laten, zodat het glas nooit te heet wordt. Wanneer uw kaars dit punt bereikt, is het tijd om een nieuwe te kopen!

Is er een verschil in branduren tussen Single Wick en 3-Wick Kaarsen?

Goede vraag! Zowel onze Single Wick als 3-Wick Kaarsen hebben een brandtijd van ongeveer 25-45 uur.

AZijn uw handzeepen antibacterieel?

Onze handzepen zijn niet antibacterieel, maar zijn net zo effectief in het wegwassen van ziektekiemen wanneer ze 20 seconden op de juiste manier worden gebruikt.

Zijn uw reinigende handgels antibacterieel?

Onze reinigende handgels zijn geformuleerd met 62-80% ethylalcohol.

We gebruiken geen methanol in onze producten en Eskbiochem (het in Mexico gevestigde bedrijf geïdentificeerd door de FDA) is niet een van onze productleveranciers. We willen u verzekeren dat onze reinigende handgels veilig zijn voor gebruik en voldoen aan alle vereisten voor veiligheid en werkzaamheid.

Hoe open ik mijn auto-geurhouder?

Onze geurhouders voor auto's bestaan uit twee delen: de achterkant met ingebouwde clip voor een vizier of ventilatieopening en de decoratieve voorkant. Draai de bovenkant tegen de klok in om de houder te openen. Trek de folie van uw navulling los om een doorzichtige plastic film te onthullen, die de geur verspreidt. Plaats de navulling in de achterkant van de auto-geurhouder met de film naar buiten gericht. Plaats de bovenkant van de geurhouder voor de auto op de achterkant en draai met de klok mee om hem vast te klikken. Navullingen zijn bedoeld om 4-6 weken mee te gaan, afhankelijk van de omgeving, en de navulling droogt niet op voordat een vervanging nodig is. Zodra u de geur niet meer ruikt, is het tijd voor een nieuwe!

Hoe lang gaat mijn autogeur navulling mee?

Onze auto-geurvullingen gaan doorgaans 4-6 weken mee. Er zijn een aantal factoren die de levensduur van dit product kunnen beïnvloeden, waaronder extreme weersveranderingen, klimaten op grote hoogte en het langdurig laten draaien van de airconditioning of verwarming in uw auto op lagere of hogere temperaturen. Er blijft altijd vloeistof in de navulling achter, ook nadat de geur is verdwenen.