Laten we beginnen: fijne geurmist of parfum?

Welke moet je kiezen? Blijven ze net zo lang op je huid zitten? Is de een sterker dan de ander? Maak je geen zorgen - we gaan het allemaal voor je op een rijtje zetten in de ultieme vergelijking tussen onze twee sprays.

De belangrijkste verschillen:

Dus, wat zijn de belangrijkste dingen waar je aan moet denken bij het vergelijken van deze twee mooie essentials? We beginnen met de meest fundamentele verschillen - van kosten tot het aantal beschikbare geuren en meer. Laten we beginnen.

Parfum: Dit is de meest luxueuze spray die we aanbieden en is alleen beschikbaar in de meest exclusieve geuren die we aanbieden - dus als je je favoriet kunt vinden, raden we je zeker aan om het eens te proberen. Onze parfum heeft een hogere concentratie geuroliën, waardoor het sterker is en langer meegaat dan zijn fijne geurmist neefje. Waarom het nog meer opvalt? Mooie verpakkingen en mooie flessen die perfect zijn om te laten zien. Je vindt onze parfums voor ongeveer € 44.90.

Fine Fragrance Mist: het is onze lichtste en luchtigste bodyspray mix. En nog beter: er zit verzorgende aloë in om je huid ook te voeden. In tegenstelling tot onze parfumcollectie vind je bijna al onze geuren in een fijne geurmist. Deze goodies zijn verkrijgbaar voor een prijs van ongeveer € 18.90 - dus als je iets nieuws wil proberen of het niet veel gebruikt, zijn dit geweldige opties voor jou.

Wat te dragen wanneer?

Omdat het beide geursprays zijn, denk je waarschijnlijk niet automatisch dat er een groot verschil zit in waar of wanneer je het gebruikt. Toch hebben we een paar tips voor je die je zullen helpen kiezen tussen de twee (hint, hint ... hoe zit het met meenemen op reis?) waar je nog niet eens aan hebt gedacht.

Parfum: Omdat parfum langer meegaat dan je gemiddelde body spray, is het perfect voor lange nachten op stap waar je niet zo makkelijk kunt bij spuiten of wanneer je geen zin hebt om een flesje mee te nemen – dan is dit waarschijnlijk de betere keuze. Het is ook perfect voor luxe evenementen, date-nights, bruiloften of gewoon om jezelf te trakteren op iets speciaals als je het nodig hebt om verwend te worden. En als je deze prachtige essential toch ergens mee naartoe moet nemen, hebben we ook mini-flesjes in reisformaat.

Fijne geurmist: beschouw deze goodie als je dagelijkse go-to. Met zoveel verschillende beschikbare geuren is het makkelijk om groots in te slaan. Zo heb je een grote hoeveelheid geuren om uit te kiezen of een geur voor elke dag van de week. Waarom niet? Net als parfum is onze mist ook verkrijgbaar in reisformaat, dus je kunt er een bewaren in je auto, bureaula, tas of waar je ook merkt dat je een ‘touch-up’ nodig hebt.

De winnaar?

Beide! Deze sprays zijn geweldig, dus het maakt niet uit of je er maar één of beide kiest, er zijn genoeg manieren om ervan te houden en het te dragen. Als je een van beide nog verder wilt onderzoeken, neem dan een kijkje in onze Fine Fragrance Mist 101 of Eau de Parfum 101 - deze artikelen kunnen bijna elke vraag beantwoorden die je ooit over beide producten hebt gehad en je kunt bovendien nog iets nieuws leren (win- win)!

Klaar om te sprayen? Shop zo snel mogelijk fijne geurmist en parfum.