Onze handzepen: het verspreiden van liefde, geen ziektekiemen.


Maak kennis met de aanwinst voor bij je gootsteen die je altijd nodig hebt: onze geurige, hydraterende, reinigende, perfect-voor-elke kamer handzeep! En omdat we geuren hebben waar je altijd geobsedeerd door zult zijn, zijn ze een bruisend onderdeel van je routine die je niet zomaar overslaat. Van mengsels gemaakt om de droogste handen te hydrateren tot handzeepformules zacht genoeg voor een gevoelige huid; deze gemakkelijk te lezen gids geeft je alle details over ons super-geliefde sop (en je meest gestelde vragen!).

Waarom zijn Bath & Body Works handzepen zo geweldig?

De geuren, de formules, de opvallende verpakking; we kunnen nog wel even doorgaan. Maar laten we beginnen met de geuren. Van onze meest iconische, kenmerkende geuren tot heerlijke seizoensgebonden vondsten, er is meer dan genoeg om van te houden. Zoet. Kruidig. Vers. Schoon. Bloemig. Citrusachtig. Bosachtig. Exotisch. We hebben eigenlijk alles.

En nu we het er toch over hebben ... Heb je onze handzeepmengsels al eens geprobeerd? Onze iconische, rijke en niet-uitdrogende zachte schuimende handzepen  zijn standaard nodig. Omdat ze worden gemengd met vitamine E, natuurlijke essentiële oliën, voedend shea-extract en rustgevende aloë, wassen deze zepen vuil en kiemen weg, maar zijn nog steeds zeldzaam zacht voor de handen - perfect voor iedereen. Natuurlijk hebben we zeep voor elke behoefte, specifiek exfoliërend en voedend. We bewaren een extra fles van elk in een kast voor wanneer onze handen een beetje extra TLC nodig hebben.

Met welke geurende handzeep moet ik beginnen?

Je kunt je geen buil vallen aan iets super vers, zoals linnen of citroen, maar avontuurlijk zijn met je geurkeuze is nooit een slechte zaak. Pak een tropische geur midden in de winter. Kies voor lentebloemen als de bladeren van kleur veranderen. Heb je een absolute favoriet? Het kan nooit kwaad om een voorraadje te hebben en er een bij elke gootsteen te zetten.

Welke zeep mix moet ik proberen?

Het hangt af van je huidtype en persoonlijke voorkeuren! Als je te maken hebt met droge of uitgedroogde handen, hebben we twee verschillende voedende handzepen: romige luxe en zachte gel. Het glinsterende, wervelende schuim van de romige luxe handzepen laat je handen zijdezacht en rijk geparfumeerd achter. En ons nieuwste lid van de Bath & Body Works zeep familie, onze rijke, niet-uitdrogende zachte gel, is net zo geweldig! Het is gemaakt zonder kleurstoffen en parabenen, maar het is gemaakt met ingrediënten die goed voor je zijn, zoals shea-extract, vitamine E, aloë en essentiële oliën. Bonus... ze zien er geweldig naast bij de gootsteen.

Voor handen die een beetje meer liefde nodig hebben, raden we onze diepe reinigende handzepen aan. Ze hebben vitamine E, shea-extract, essentiële oliën, aloë en kleine exfoliërende parels (om je te ontdoen van dode huid). Plus, ze wassen en conditioneren je handen gelijktijdig ... een totale win-win.

En natuurlijk zijn onze iconische zachte schuimende handzepen perfect voor elke gootsteen en elk paar handen. Deze soppige goodies zijn gemaakt met hydraterende vitamine E, verzachtende sheaboter en conditionerende aloë, en het super schuimende schuim spoelt voorzichtig ziektekiemen en vuil weg, terwijl het je huid super gehydrateerd achterlaat. Geloof ons: ze zijn met reden een klassieker.

Wat is het verschil tussen vloeibare zeep en een stuk zeep?

Beide hebben dezelfde ziektekiem-bevechtende, hand-reinigende eigenschappen, maar het gebruiksgemak is net een beetje anders. Waar voor een stuk zeep een zeepschaal vereist is en het een beetje rommelig kan zijn, houdt vloeibare zeep ziektekiemen, willekeurige maaltijdvoorbereidings rommel en water weg van de zeep - dus het vereist niet zoveel schoonmaak als een stuk zeep. Plus, alles is een beetje meer georganiseerd als je alleen maar een fles zeep neerzet.

Wat is de beste manier om mijn handen te wassen met Bath & Body Works zepen?

Begin met je favoriete geur en formule, maak je handen nat en was minstens 20 seconden grondig en neem afscheid van ziektekiemen. Pro-tip: zing een klein deuntje terwijl je aan het wassen bent... of beschouw het als broodnodige "tijd voor jezelf."

Welke zeep is het beste voor droge handen?

Onze voedende handzeep! We hebben twee verschillende mengsels: romige luxe handzepen en zachte gelzepen. Beide zijn geweldig voor droge, jeukende, uitgedroogde handen, maar als je voor een specifieke esthetiek voor je wastafel decoraties gaat... dan zijn er tal van opties. Onze romige luxe formule is glanzend, zwierig en voegt een beetje schittering aan de kamer toe, terwijl onze schone en verfijnde zachte gel handzeep een chique aanvulling voor bij de gootsteen is. Vergeet niet om voor droge handen een handcrème toe te voegen aan je routine ... je handen zullen ervan houden.

Welke zeep is het beste voor de gevoelige huid?

Onze zachte schuimende of zachte gel handzepen zijn perfect voor een gevoelige huid. Elk is zacht, net als zijn naam, en zal verbazingwekkend goed op je handen inwerken. Plus, ze zijn zo zacht en licht, dat ze meteen je favoriete manier om ziektekiemen weg te wassen zullen zijn.

Klaar om in te zepen? Shop hier voor al onze iconische handzepen.