HUISPARFUM

Over Huisparfum van Bath & Body Works

Niets is beter dan een kamer binnenwandelen die geweldig ruikt. Van 's werelds beste 3-Lonts kaarsen tot permanente wallflowers en nog veel meer - we hebben zoveel manieren om uw huis (en hart) te vullen met heerlijke geur.

Verander in een handomdraai de sfeer (en geur) van uw huis met een Bath & Body Works 3-lonts kaars. Van ontspannende dagen tot gezellige nachten en alles daartussenin; onze kaarsen zijn in principe perfect voor elke gelegenheid. (Hallo, geurig wonderland.) Met tot 45 uur kamervullende parfum en meer dan 50 exclusieve geuren zijn onze kaarsen duidelijk iconische favorieten. Vergeet niet om een enkele lontkaars (of twee) op te halen voor elke kamer of als onderdeel van de perfecte housewarming.

Nu we het over kaarsen gehad hebben: hoe zit het met de permanente parfum? Daar zijn onze wallflower vullingen en stekkers. voor. In een paar eenvoudige stappen heb je moeiteloos tot 30 dagen geur. Eén: kies een Wallflowers plug die bij jouw interieur past of één met een seizoensgebonden vibe. Twee: pak een paar Wallflowers navullingen in uw favoriete geuren mee (of probeer een aantal nieuwe). Drie: plug hem in en geniet – zo makkelijk is het.

Ga je binnenkort naar een housewarming feest? Dan is onze cadeau startpagina de beste plek om jouw zoektocht te beginnen. Veel winkel plezier!