Mahogany Teakwood Increased Intensity

Wallflower Navulling
€ 9,95
Beschikbaar
Item No
26358679
0.8 fl oz / 24 mL
Rijke Mahonie, Zwart Teakhout, Donkere Eik, Berijpte Lavendel met Essentiële Oliën

Een warm welkom thuis met deze geur! Combineer hem met je favoriete Wallflowers Geur Stekker, apart verkrijgbaar, om elke kamer wekenlang van een opmerkbare geur te voorzien.

3 Tips om Veilig te Genieten van Onze Wallflowers! Draai om te beginnen naar rechts (met de klok mee) om de dop van de vulling los te maken en draai naar links (tegen de klok in) om deze aan de stekker te bevestigen. Bewaar je plug en geurnavulling altijd rechtop. Omdat Wallflowers navullingen geuroliën bevatten die afgewerkte oppervlakken en sommige kunststoffen kunnen beschadigen, dien je altijd 3 cm ruimte boven je stekker houden om schade aan de omliggende oppervlakken te voorkomen.
3 Tips om Veilig te Genieten van Onze Wallflowers! Draai om te beginnen naar rechts (met de klok mee) om de dop van de vulling los te maken en draai naar links (tegen de klok in) om deze aan de stekker te bevestigen. Bewaar je plug en geurnavulling altijdchtop. (Bonus: met onze roterende stekker kun je een verticaal of horizontaal stopcontact gebruiken!) Omdat Wallflowers navullingen geuroliën bevatten die afgewerkte oppervlakken en sommige kunststoffen kunnen beschadigen, dien je altijd ruimte boven je stekker houden om schade aan de omliggende oppervlakken te voorkomen._x0000__x0000__x0000_
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Mahogany Teakwood Increased Intensity Wallflower Navulling
Uw waardering