HOE WERKT UW MAILINGLIJST?

We doen ons best om u speciale aanbiedingen te sturen voor producten die u geweldig zult vinden. We sturen verschillende mailings, dus de kortingsbonnen in uw mailbox zijn mogelijk niet dezelfde als die van uw vrienden en buren. Het kan zijn dat u een kortingsbon krijgt die zij niet krijgen en vice versa.

Wanneer u onze website bezoekt, vragen we vaak om uw contactgegevens te bevestigen, zodat we weten hoe we u kunnen bereiken. We proberen iedereen minstens één keer per jaar aanbiedingen te sturen, zodat onze vrienden de kans krijgen om te besparen op hun favorieten. Meld u aan voor onze e-mails om van nog meer nieuws en speciale aanbiedingen op de hoogte te blijven.

Aanmelden voor onze mailinglijst is eenvoudig! Ga naar Mijn Account op Bath & Body Works NL, ga naar Nieuwsbriefabonnement en vink de vakjes aan om nieuwsbrieven te ontvangen. Als u nog geen account heeft, maak er dan gerust een aan. Als u geen account wilt aanmaken, scroll dan naar beneden op onze Bath & Body Works NL homepagina, voer uw e-mailadres in en bevestig het in de "Ontvang e-mail aanbiedingen en het laatste nieuws van Bath & Body Works NL!" sectie.