Midnight Blue Citrus Enhanced

Wallflower Navulling
€ 9,95
Beschikbaar
Item No
26398507
0.8 fl oz / 24 mL
Sappige citrus, vers bronwater, zoete mango met natuurlijke etherische oliën

Geur die je thuis verwelkomt! Combineer met je favoriete Wallflower, apart verkrijgbaar, om elke kamer weken en weken lang te ruiken met een merkbare geur. Meer informatie over Wallflowers luchtverfrissers.

3 Tips om Veilig te Genieten van Onze Wallflowers! Draai om te beginnen naar rechts (met de klok mee) om de dop van de vulling los te maken en draai naar links (tegen de klok in) om deze aan de stekker te bevestigen. Bewaar je plug en geurnavulling altijd rechtop. Omdat Wallflowers navullingen geuroliën bevatten die afgewerkte oppervlakken en sommige kunststoffen kunnen beschadigen, dien je altijd 3 cm ruimte boven je stekker houden om schade aan de omliggende oppervlakken te voorkomen.

3 tips om veilig van onze muurbloemen te genieten!

  1. Om te beginnen, draai je naar rechts (met de klok mee) om de dop los te maken de navulling en draai naar links (tegen de klok in) om hem aan de stekker te bevestigen.
  2. Houd jouw stekker en geurvulling altijd rechtop. (Bonus: met onze roterende stekker kun je een verticaal of horizontaal stopcontact gebruiken!)
  3. Omdat Wallflowers-navullingen geuroliën bevatten die afgewerkte oppervlakken en sommige kunststoffen kunnen beschadigen, moet je altijd een 12" houden. vrije ruimte boven jouw stekker om schade aan omliggende oppervlakken te voorkomen.

Meer info nodig? Vind het antwoord op jouw vragen op onze Wallflowers-informatiepagina!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Midnight Blue Citrus Enhanced Wallflower Navulling
Uw waardering