We zijn helemaal geobsedeerd door onze nieuwste vorm van body wash. Vooral omdat deze hydraterende body wash klinisch getest is om slechts na één enkele douche de huid te hydrateren. Waarom is het de beste? Als je ooit een te droge huid hebt gehad of het weer te guur en koud voor je huid is geweest (bedankt, winter), dan voegt deze reiniger de essentiële hydratatie toe die je nodig hebt. Gebruik het gewoon of wanneer je wel een hydraterende oppepper kunt gebruiken. Leun nu achterover, ontspan en geniet van dit overzicht van de super-rustgevende goodies die speciaal voor jou superhard werken.

Wat is hydraterende body wash?

Zie het als een douchegel-lotion hybride. Deze hydraterende vloeibare zeep is speciaal gemaakt om je huid gevoed te houden. Bovendien is het klinisch getest om je na een douche gehydrateerd te houden - zonder dat je een vettig gevoel hebt. Dat is veel hydratatie.

Is hydraterende body wash goed voor een droge huid?

Het is er absoluut perfect voor! Alles wat voor diepe hydratatie zorgt is geweldig in het op afstand houden van droge, jeukende, schrale huid.

Hoe is de textuur?

Echt vergelijkbaar met een bodylotion. Onze hydraterende body wash is zijdezacht, waardoor een rijk en romig schuim ontstaat. En de geur is letterlijk alles. Nu we het daar toch over hebben...

Welke geuren zijn er voor je hydraterende body wash-beurten?

Een heleboel van onze meest populaire geuren. Van geurige bloemengeuren tot feestelijke favorieten, je kunt gemakkelijk je kenmerkende geuren meepakken (of nieuwe ontdekken), elke keer dat je winkelt. Trouwens, we breiden onze productlijnen altijd uit, dus houd nieuwe geuren in de gaten.

Wanneer moet ik hydraterende body wash gebruiken?

Wanneer je maar ook onder de douche staat, zelfs als dat elke dag of één keer per week is! 's Morgens, 's middags of 's avonds is deze romige goodie er helemaal voor jou.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in Bath & Body Works hydraterende body wash?

  • Sheaboter: Het is een hydraterende held. Sheaboter bevat vitamine A, E en F; alle dingen die een beschermende, niet-vette barrière om te hydrateren zal creëren.
  • Kokosolie: Het is een voedend superfruit. De vetzuren van kokosolie voeden de huid diep, waardoor je glansrijke resultaten behaalt.
  • Cacaoboter: Het is de ultieme hydratant. Cacaoboter is zacht voor de gevoelige huid en zeer geschikt voor het afhouden van droge en schrale huid.

Hoe werkt in-douche moisturizer?

Breng het gewoon net zoals je normale body wash aan en terwijl je je wast werkt elk van de ingrediënten, in je huid wekend en intens vocht leverend. We hebben onze hydraterende body wash ontworpen om zo licht als een veer en niet-vettig te zijn, zodat je na de douche niet zwaar zult aanvoelen - maar je super gehydrateerd zult zijn!

Wat is het verschil tussen douchegel en hydraterende body wash?

Onze shower gel is vloeibare zeep die de gebruikelijke hoeveelheid vocht levert, met een intens bubbelend schuim. Onze hydraterende body wash is eigenlijk een douchelotion die dezelfde reinigende kracht bevat, met een romige textuur die je oh-zo-zacht en glad laat voelen.

Hoe breng je body wash aan?

Hoe je maar wil! Een snelle en gemakkelijke manier is om gewoon gebruik maken van je handen - ze zijn perfect zacht en klaren de klus in een handomdraai. Vernieuw je routine met een washandje of luffa wanneer je die nodig hebt of wat exfoliërende actie wil toevoegen. Zorg ervoor ze na elk gebruik schoon te maken om potentiële bacteriële groei te voorkomen.

Hoe past hydraterende body wash in mijn routine?

Verruil je gebruikelijke stuk zeep of douchegel voor hydraterende body wash en gebruik het om je, zoals gebruikelijk, in de douche te wassen.

Hoe vaak moet ik hydraterende body wash gebruiken?

Wij raden aan het iedere keer dat je douchte te gebruiken - onze hydraterende body wash is zacht genoeg om zo vaak als je wil te worden gebruikt.

Het is duidelijk dat we absoluut leven voor onze hydraterende body wash - dat zal voor jou ook zo zijn. Shop nu  om te zien waar super-gladde huid (en de hype) precies om draait. Tot ziens, droge huid. Hallo, hydratatie.