Alles wat je moet weten over onze altijd-aan geur.

Wanneer je een 24/7 geur en een aantal fantastische decoraties nodig hebt, dan zijn onze unieke Wallflowers de enige luchtverfrissers die dat mogelijk maken. We zijn echt een beetje geobsedeerd. Eindeloze geuropties. Onmogelijk schattige stekkers. We kunnen nog veel meer vertellen (en meer, en meer), dus creëerden we in plaats daarvan dit: alles wat je ooit hebt willen weten over deze schoonheden, in een gemakkelijk door te bladeren gids.

Wat zijn Wallflowers?

Onze versie van een luchtverfrissingsstekker, met een vleugje glam en veel kamervullende geur. In precies drie stappen word je meegevoerd naar een geurig wonderland.

  • Stap één: Kies een Wallflowers navulling  - in elke denkbare geur, vind je zeker meer dan een paar favorieten.
  • Stap twee: Kies een Wallflowers stekker - match je interieur of voeg een accent toe, het is aan jou.
  • Stap drie: Plug in en geniet (ons favoriete onderdeel).

Waarom heb ik er een nodig?

Om moeiteloos overal in jouw huis geur te verspreiden en om jouw huis fris en schoon te laten ruiken. Bonus: onze Wallflowers stekkers voegen een beetje stijl toe aan je muren. En met zoveel verschillende geuren en varianten van Wallflowers  vullingen, zul je nooit moe worden van het proberen van nieuwe favorieten.

Dus welke Wallflowers geuren zijn er?

Kortom, in elke geur die je je kunt voorstellen. Zoete lekkernijen, herfstfavorieten, tropische vibes, winterwonderlanden... Noem maar op, wij hebben het. Plus, elke vulling is gemaakt met essentiële oliën.

Zei je essentiële oliën?

Jazeker! Deze sterk geconcentreerde mix is gemaakt van fruit, bloem en boom essences, een sterkere geur prestatie creërend.

Hoe lang werken Wallflowers vullingen?

Deze geweldige schatjes werken tot 30 dagen.

Hoe lang gaan Wallflowers stekkers mee?

Wallflowers stekkers gaan ten minste twee jaar mee, maar je ze voor altijd in je verzameling houden.

Hoe werken Wallflowers?

Het is magie... Grapje! Het is eigenlijk wetenschap. Zodra je jouw Bath & Body  Works stekker in het stopcontact hebt gestopt, zal de elektriciteit de geurende olie opwarmen. Voila, voila! Instant kamervullende geur.

Waar kan ik Wallflowers gebruiken?

Overal waar een stopcontact is! Maar zorg voor een ruimte van minstens 12 centimeter tussen de stekker en jouw werkbladen, vloeren en meubels te houden. Houd de stekker en vullingen altijd rechtop - als je toevallig een geurende olie morst, maak het dan onmiddellijk schoon, voordat het de kans heeft om vlekken of schade te veroorzaken.

Oké, dus hoe installeer je Wallflowers navullingen?

Het is supermakkelijk. Draai eerst de navuldop met de klok mee om die te verwijderen. Zodra je de geur diffuser hebt onthuld, pak je je Wallflowers-stekker en draai je de vulling tegen de klok in in de stekker. (Lijkt dit jou vreemd? Dat is met opzet! We hebben het op deze manier ontworpen om ervoor te zorgen dat niemand per ongeluk een vulling opent of er een uit de stekker verwijdert.)

Hoe installeer je een Wallflowers stekker?

Onze pro-tip: Installeer de Wallflowers geur vulling voordat je de  Wallflowers stekker in het stopcontact doet. Controleer vervolgens of de stekker verticaal of horizontaal is als je een stopcontact geselecteerd hebt. Is het horizontaal? Geen probleem. Draai gewoon de stekker aan de achterkant van de Wallflowers plug 90 graden en je kunt hem inpluggen.

Hoe Wallflowers duo stekkers werken?

Vergelijkbaar ze met onze standaard Wallflowers stekkers, maar met een (superfantastisch) voordeel: automatische geur-wisseling. Om geurmoeheid te voorkomen, wisselen onze Scent Switching Wallflowers Duo Plugs elke 48 uur verschillende geuren af. Bovendien hebben ze een lichtgevend lampje, zodat je altijd weet welke geur er in de lucht hangt.

Hoe vaak moet je een Wallflowers vulling te veranderen?

Ongeveer elke 30 dagen (of eerder als je de sfeer in je huis wilt veranderen). Shop  Wallflowers vullingen in de uitverkoop, zodat je klaar bent voor je volgende wissel.

Hoeveel elektriciteit gebruiken Wallflowers stekkers?

Onze Wallflowers stekker verbruikt minder dan vijf procent van de energie die wordt verbruikt door een 60-watt gloeilamp, maar je moet altijd een goed functionerend 120-volt stopcontact gebruiken.

Wat gebeurt er als een Wallflowers stekker oververhit?

Elke stekker heeft een ingebouwd veiligheidsmechanisme dat zichzelf automatisch uitschakelt als deze oververhit raakt. Als dit gebeurt, neem contact op met onze klantenservice

Klaar om Wallflowers vullingen en stekkers in te slaan? Shop nu en maak je klaar om altijd-aan geur te ervaren in elke hoek van je huis. Proost op je nieuwe, geurige paradijs.